Led 25 2010

Společnost GX SOLUTIONS koupila firmy AXITECH a GENETECH

logo_gxSpolečnost GX SOLUTIONS, a.s. – výrobce a dodavatel sofistikovaných řešení pro komplexní monitoring a správu různých typů vozového a strojového parku v Čechách i na Slovensku koupila společnosti AXITECH, s.r.o. a GENETECH spol. s.r.o. Pod svými „křídly“ tak slučuje aktivity obou společností a tím vzniká silná mezinárodní společnost působící na trhu monitoringu vozidel, telematikých systémů a technologií měření paliva.

Společnost GX SOLUTIONS a.s., která působí ve střední a východní Evropě, navazuje na úspěšnou činnost a historii dvou leaderů v této oblasti na lokálních trzích – v České republice AXITECH, s.r.o. a na Slovensku GENETECH spol. s.r.o. Obě společnosti patří k předním dodavatelům řešení zaměřených na komplexní záznam provozu, GPS sledování vozidel, strojů a jiných zařízení, měření paliva v nádrži a zvýšenou ochranu vozidel.

Společnost GX SOLUTIONS, a.s. navazuje na veškeré aktivity společností AXITECH, s.r.o. i GENETECH spol. s.r.o. a přebírá práva a povinnosti obou společností.
Spojení těchto společností vede k posílení pozice na lokálním i zahraničním trhu. Představuje silného partnera pod společným obchodním jménem a společným managementem. Pro zákazníky se tímto krokem změní pouze jméno dodavatele.

Related Images:

Share

Můžete komentovat